Pål Jacobsen

Kjøpmann

Pål Jacobsen
TLF: 33414166
MAIL:

Pål ble ansatt i 1986, og har ledet troppene siden 1990. Han er opptatt av godt lagspill, noe som har ført til gjeve utmerkelser. I 2001 ble Meny Råel utnevnt til årets Menybutikk i Norge. Den samme gjeve tittelen gikk til Meny Tolvsrød i 2017. Pål har et glødende engasjement for dagligvarebransjen, og er blant annet opptatt av innovasjon og nytenkning.

Magne Gjersøe

Butikksjef

Magne Gjersøe
TLF: 33414161
MAIL:

Magne ble ansatt i 1994. Han begynte som ferskvaresjef, men er i dag en dyktig og engasjert butikksjef. Magne har en glødende interesse for å tilby kundene det lille ekstra, og kan med sin kokkebakgrunn gi tips til alle måltider. Magne er opptatt av god service, lurer du på noe er det bare å ta kontakt.

Hilde Hogsnes

Ass. Butikksjef

Hilde Hogsnes
TLF: 33414167
MAIL:

Hilde ble ansatt i 2002, og har også jobbet som ferskvaresjef. Hun er butikkens opplæringsansvarlige av alle nyansatte, og har også ansvar for butikkens frysevarer. Dette er en kunnskapsrik dame med kokkebakgrunn som er god på det meste.

Morten Skatvedt

Ass. Butikksjef

Morten Skatvedt
TLF: 33414162
MAIL:

Morten ble ansatt i 2005, og en viktig person i vårt lederteam. Han har ansvaret for meieri, mineralvann og øl. Morten har stålkontroll på det meste, og passer på at alle ansatte til enhver tid vet hva de skal gjøre.

Gry Jægersborg Storhaug

Ass. Butikksjef

Gry Jægersborg Storhaug
TLF: 33414164
MAIL:

Gry ble ansatt i 1996, og er et kjent ansikt for de fleste av kundene våre. Hun har hovedansvaret for alle butikkens bestillinger innen kolonial, pluss kontroll på logistikk og lager. Gry elsker å hjelpe kundene, og har svar på det meste.

Heidi Schøyen

Kasseansvarlig

Heidi Schøyen
TLF: 33414186
MAIL:

Heidi har jobbet her siden 1987, og er et ansikt de fleste kunder kjenner. Hun er opptatt av å yte god service, og å tilby kundene rask og god kundebehandling. I Heidi sitt team har vi dyktige ansatte i alle aldre, som sørger for å gi kundene våre en bra avslutning på handleopplevelsen.

Jørgen Undem

Ferskvaresjef

Jørgen Undem
TLF: 33414163
MAIL:

Jørgen ble ansatt i 1997. Han har gått hele veien fra lærling hos oss, til dagens tittel som ferskvaresjef. Jørgen er opptatt av å tilby et stort utvalg, og at vi skal tilby ferskvarer i toppklasse. Derfor produserer vi veldig mye av sortimentet på vårt eget kjøkken. Jørgen leder teamet av våre faglige meget dyktige kokker.

Martin Grønvold

Ass. Ferskvaresjef

Martin Grønvold
TLF: 33414163
MAIL:

Martin ble ansatt i 2014 som lærling, og startet sin yrkeskarriere med å bli Norgesmester i kjøttfag i både 2014 og 2015. Han har en egen produktserie i butikken som bærer hans navn. Martin har ansvaret for butikkens manuelle ferskvaredisk, som tilbyr kjøtt som Martin skjærer ned dagsferskt. Martin brenner for stort utvalg, gode kjøp og ikke minst god service. Han har også et mål om å tilby kundene en god gammeldags slakterbutikk.

Svein-Ole Pettersen

Ass. Ferskvaresjef

Svein-Ole Pettersen
TLF: 33414163
MAIL:

Svein-Ole ble ansatt i 2011, og har jobbet seg opp til å bli en meget viktig del av butikkens dyktige ferskvareteam. Han har mye bestillingsansvar, og er opptatt av riktig logistikk, struktur og orden. Savner du noe innen ferskvare, spør Svein-Ole.

Christian Steen-Hansen

Kolonial

Christian Steen-Hansen
MAIL:

Christian ble ansatt i 2009, og kombinerer spill på Flint sitt A-lag med jobben som kolonialansvarlig. Christian har blant annet ansvar for butikkens Verditorg, som har blitt en stor suksess. Her får butikken ned matsvinnet, og gir kundene mulighet for svært gode kjøp. Har du som kunde spørsmål innen kolonialavdelingen, kontakt Christian.

Ellen Berg Hansen

Catering

Ellen Berg Hansen
TLF: 33414163
MAIL:

Ellen ble ansatt som lærling i 2011, og har jobbet seg opp til å bli ass. ferskvaresjef på Meny Råel, og har nå ansvaret for all catering i butikken. Ellen brenner for å tilby retter lagd av våre egne kokker, med høy grad av kvalitet. Hun setter sin stolthet i å levere catering til viktige anledninger i våre kunders liv, det forplikter.

Eirik Ormaasen

Fisk og skalldyr

Eirik Ormaasen
TLF: 33414184
MAIL:

Eirik ble ansatt i 2015, og er glødende opptatt av å tilby den beste kvaliteten på fisk/skalldyr tilgjengelig på markedet. Derfor tilbys hovedsakelig varer fra vårt eget fylke, som akkurat har kommet inn på de lokale fiskemottakene. Ønsker du tips til en skalldyraften, eller ønsker å bestille noe spesielt, ta kontakt med Eirik.

Vibeke Nordnes

Ost

Vibeke Nordnes
TLF: 33414163
MAIL:

Vibeke ble ansatt i 2007, og kan det meste om oster fra alle verdens kanter. For å oppnå ferskest mulig ost til kundene, skjærer Vibeke opp mengder med ost hver eneste dag året rundt. Ønsker du tips om et ostefat eller en ostekveld hjemme, spør du Vibeke.

Anne-Karine Løvik

Bakeri

Anne-Karine Løvik
TLF: 33414165
MAIL:

Anne-Karine ble ansatt i 2002, og brenner for alltid ferske bakevarer. Hun jobber med mange flotte leverandører, både lokale og nasjonale. Dette for å tilby mangfold, og gi et tilbud til alle kundegrupper. Våre egenproduserte varer (som f.eks baguetter, smultinger, lapper og Tolvsrødtwist) er viktige signalvarer for Anne-Karine og bakeriet.

Kari-Anne Bratteli

Frukt

Kari-Anne Bratteli
TLF: 33414168
MAIL:

Kari-Anne ble ansatt i 1994, og har hele tiden vært frukt/grønt ansvarlig. Hun har et brennende engasjement for norske varer, og spesielt lokale varer som dyrkes i vårt flotte fylke. Kari-Anne kan også skaffe det meste innen sin varegruppe.

Even Halvorsen

Netthandels­ansvarlig

Even Halvorsen
MAIL:

Even ble ansatt i 2006, og har de siste årene hatt ansvaret for vår satsing på nett. Her kan du i ro og mak bestille varene hjemme i sofaen, og enten velge å hente varene på baksiden av butikken, eller velge hjemkjøring. Even tar godt vare på hans netthandelsteam, som er vant til å stå opp natt/tidlig morgen. Lurer du på noe vedrørende netthandel, ta kontakt med Even.